Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ανάπλαση δυτικού περιφερειακού Αριδαίας

Άλλη μία παρέμβαση που έρχεται να ρίξει φως στο σκοτάδι, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την έγκριση της ανάπλασης του δυτικού περιφερειακού της Αριδαίας.

Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού με σκοπό την ενίσχυση της υπάρχουσας φωταγώγησης της οδού, η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται στο σκοτάδι. Η εκκίνηση της παρέμβασης θα γίνει από τους κυκλικούς κόμβους, ενώ στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθεί σταδιακά ο φωτισμός ολόκληρου του περιφερειακού.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση επτά ιστών οδοφωτισμού (ύψους περίπου 9 μ.) με φωτιστικά σώματα οδοφωτισμού τύπου βραχίονα με φωτεινές πηγές τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED - 80 W).

Όλες οι ανωτέρω εργασίες και κατασκευές θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια και τις υποδείξεις του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σαν κύριο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της περιοχής καθώς και την ασφάλεια στους πεζούς κατά τις μετακινήσεις τους.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου με το Φ.Π.Α. είναι 11.999 ευρώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *