Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τιμήθηκε η οικογένεια Μασούτη για την προσφορά της στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση και το Προσωπικό, τίμησαν την Οικογένεια Μασούτη για την δωρεά που πραγματοποίησε και αφορά σε εξοπλισμό για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο της Οικογένειας Μασούτη και έκανε λόγο για μια υγιή επιχείρηση που σέβεται τους πελάτες της και επιστρέφει στην ίδια την κοινωνία ένα μερίδιο από τα κέρδη της. Όπως είπε, στις δύσκολες εποχές που ζούμε αυτή η προσφορά είναι πολλή σημαντική και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το σημαντικό έργο της Επιχείρησης.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου ο οποίος μετά την συντήρηση και εξοπλισμό του Αγροτικού Ιατρείου Προμάχων έδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον για την περιοχή μας και ασχολήθηκε ουσιαστικά δίνοντας άμεσα λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε έμπρακτα ότι σέβεται τον θεσμό που υπηρετεί και τον εξυψώνει με κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, ο Δήμαρχος συνεχάρη την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας κ. Στέλλα Φωτοπούλου για τον ζήλο που δείχνει όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το προσωπικό που εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λάκης Βασιλειάδης, κ. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και κ. Πέτρος Ζέρζης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Στέφανος Αβραμίκας και κ. Γιώργος Γούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Χουρσόγλου κ.α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *