Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εφτάψυχη η Δόξα Μαυροβουνίου 1-1 με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης

Συγκλονιστικη εξελιξη ειχε το σαββατιατικο ντερμπι της Α1 κατηγοριας στο γηπεδο της Κρυας Βρυσης οπου Απολλων και Δοξα Μαυροβουνιου μοιραστηκαν τελικα τους βαθμους της ισοπαλιας.Με αυτο το αποτελεσμα η ομαδα του Μαυροβουνιου συνεχιζει να παραμενει αητητη στο πρωταθλημα. Σε ενα καταμεστο γηπεδο οπου οι φιλαθλοι των φιλοξενουμενων πραγματικα πλημμυρισαν την κερκιδα οι δυο ομαδες επαιξαν δυνατο ποδοσφαιρο χωρις ομως πολλες επισκεψεια στα καρε και των αντιπαλων.

Το πρωτο ημιχρονο βρηκε τις δυο ομαδες με λευκη ισοπαλια.Στην επαναληψη ο τεχνικος των γηπεδουχων Φωτης Μητσακης εκανε την χρυση αλλαγη ριχνοντας στην μαχη τον εμπειρο Χρηστο Καραγιαννη που στην πρωτη του μολις επαφη με την μπαλα την μετετρεψε σε γκολ, στο 72'. βαζοντας φωτια στο παιχνιδι. Η συνεχεια δραματικη αφου οι φιλοξενουμενοι ανεβασαν την επιθεση τους και η προσθηκη του εμπειρου μεσου Γιαννη Χαραλαμπιδη απεδειχη χρυση αφου ηταν ο καταλληλος παικτης στην καταλληλη εση που χαρισε στην ομαδα του το γκολ της ισοαφαρισης στο 6' των καθυστερησεων λυτρωνοντας την ομαδα του.

Στον υπολοιπο αγωνα στο 35' ακυρωθηκε γκολ του Χατζηστεφανου του Μαυροβουνιου. Ενω ο Σαριδης Νικος ειχε σουτ απο μακρια στο 68΄' που κατεληξε μολις αουτ.
Στο 82' εντυπωσιακη επελαση απο τον Χρηστο Καραγιαννη για τους γηπεδουχους διπλη ευκαιρια για τους γηπεδουχους αφου και το τελικο γυριστο πλασε του Μωυσιαδη πηγε μολις αουτ
Εντυπωσιακος για μια ακομη φορα και καταλυτικος παραγοντας ο εμεπιρος πορτιερο Θοδωρος Καμπαλης που οι επεμβασεις του σε τετ ατ τετ με Μωυσιδη και Βασιλειου απεβησαν σωτηριες..
Μετα το τελος του αγωνα ο διαιτητης Καρυπιδης δεχηκε εντονη χειρωνακτικη και λεκτικη επιθεση απο τους γηπεδουχους και φυγαδευτηκε κυριολεκτικα για τα αποδυτηρια.

Διαιτησια του αγωνα ηταν των Καρυπιδη,Δελλιο,Δεμερτζη 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ(Φωτης Μητσακης) Σκαπερδας Γαβριηλιδγης (65' Καραγιαννης) Κουτρουμπαλος(56' Βασιλειου) Κιτσας Τσιρακιδης Αντωνιαδης Παπαδοπουλος Μιχαηλίδης Βουλγαρης (77' Ευυμιου) Μωυσιαδης Μιχαηλιδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ( Σιμος Προδρομμιδης) ΚΑΜΠΑΛΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ Κιτσας Χατζηστεφανου Καρυπιδης Φανιαδης ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ Νατσης ΣΙΔΕΡΗΣ Ζαχαριαδης Λεσι_76' Χαραλαμπιδης)
 
 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *