Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλμωπός τίμησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο για την πολύτιμη προσφορά του

Στην απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, προχώρησε η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας. Το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γάτσος και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ζέρζης επισκέφθηκαν τον κ. Μπίνο στο Δημαρχείο, όπου τον τίμησαν για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Ο κ. Γάτσος αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Αλμωπίας στην ομάδα και στην ουσιαστική παρουσία του Δημάρχου ο οποίος είναι παρών με τις πράξεις του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα του Αλμωπού στη Γ’ Εθνική. Ο κ. Ζέρζης υπογράμμισε ότι υπάρχει άψογη συνεργασία και αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση που έλαβε πρόσφατα η ομάδα από τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, τονίζοντας ότι ο κ. Μπίνος είναι ο πρώτος που προχωρά σε μία τόσο ουσιαστική κίνηση προς όφελος του Αλμωπού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση και σημείωσε ότι η καλή συνεργασία προκύπτει και από τις δυο πλευρές, ενώ παράλληλα κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Επίσης, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα που θα υλοποιηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας, μεταξύ των οποίων και η συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας.
 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *