Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΚΕΑλμωπίας: Δράση στα πλαίσια της πρόληψης του ζακχαρώδη διαβήτη

Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας στα πλαίσια της Κοινωνικής της Πολιτικής και στη διάθεσή της να βοηθήσει, όσον αφορά στην πρόληψη σε θέματα υγείας, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι θα πραγματοποιήσει με τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι δωρεάν καταμέτρηση σακχάρου σε όλα τα Τ.Δ. του Δήμου μας.

Ο τρόπος αποφυγής του σακχαρώδη διαβήτη δεν είναι άλλος από την πρόληψη, η οποία ως τρόπος ζωής είναι αναγκαία για την αποφυγή τόσο αυτής, όσο και άλλων σοβαρών παθήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξει ενημέρωση από τους Προέδρους των Τ.Δ. και από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *