Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη αδικοχαμένων μαθητών από το 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ


Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια διενεργούμε στο σχολείο μας αιμοδοσία με μεγάλη επιτυχία. Η ανθρωπιά και η αγάπη των συμπολιτών μας για τον συνάνθρωπο, μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και φέτος.

Οι μαθητές του τμήματος του τομέα Υγείας, Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας, σε συνεργασία με τους υπευθύνους καθηγητές, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη και στον κόλπο του Μαλιακού.

Στην πράξη αυτή ευθύνης και ελπίδας πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν όλοι οι συμπολίτες μας,

Η αιμοληψία θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στον χώρο του σχολικού κτιρίου του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας από ειδικούς γιατρούς της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Έδεσσας, που θα βρίσκονται εκεί από τις 9:00’ μέχρι τις 14:00’.

Βασιζόμαστε στην ευαισθησία όλων σας και στην συμμετοχή σας στην αιμοδοσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *