Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

20ο Συνέδριο του ΚΚΕ στην Αριδαία & Έδεσσα


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των ΘΕΣΕΩΝ του 20ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΚΚΕ                                                                       στην ΑΡΙΔΑΙΑ στις 19 ΜΑΡΤΗ & στην ΕΔΕΣΣΑ στις 20 ΜΑΡΤΗ


     Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλαδας προχωράει στην πραγματοποίηση του 20ου Συνεδρίου του από 30 Μάρτη μέχρι και 2 Απρίλη 2017, με κεντρικό σύνθημα : “ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ – ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.

     Στα πλαίσια ενημέρωσης του λαού μας για τις Θέσεις του Κόμματος για τα προβλήματα των εργαζομένων & των λαϊκών στρωμάτων, η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω πολιτικές εκδηλώσεις εκδηλώσεις  με θέμα :

      “Πολιτικές εξελίξεις και οι Θέσεις της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το 20ο Συνέδριο”


  • Στον ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ - ΑΡΙΔΑΙΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΗ στις 11 π.μ.                 στην ΠΙΤΣΑΡΙΑ “ROSELLA”  
με Ομιλητή  :  τον  Γιάννη Δελή, μέλος της Επιτρ.Περιοχής Κ.Μακεδονίας                    & βουλευτή του ΚΚΕ


  • Στην ΕΔΕΣΣΑ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΗ στις 7 μ.μ. στο ΚΕΝΤΡΟ των “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ”
με Ομιλητή  :  τον  Μιχάλη Καλαϊτζή, μέλος της Επιτρ.Περιοχής Κ.Μακεδονίας & Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Πέλλαςτου ΚΚΕ

                                                                                     Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *