Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ολλανδοί μαθητές επισκέφθηκαν το Δήμο Αλμωπίας!

Μία ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Συγκεκριμένα, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο 60 μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΠΣΠΘ) και το Fortes Lyceum School του Gorinchem της Ολλανδίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή μας στα πλαίσια προγράμματος εκπαιδευτικής ανταλλαγής με τίτλο «The journey to the… Land of Herbs». Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του ΠΣΠΘ κ.κ. Ε. Ρώσσιου, Ε. Πετρίδου και Ν. Γουναρόπουλος.

Ο Δήμαρχος τους υποδέχτηκε και τους μίλησε για την περιοχή μας. Τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας και παράλληλα αναφέρθηκε στο φυσικό πλούτο της Αλμωπίας και τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Μάλιστα, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να απολαύσουν το μπάνιο τους στην εξωτερική πισίνα των Λουτρών και να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία της φύσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις άλλες μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στον τόπο μας και σχετίζονται με την ορειβασία, τα θρησκευτικά και βυζαντινά μνημεία κ.α.

Ως αναμνηστικό τους χάρισε από έναν τουριστικό οδηγό, μέσα από τον οποίο θα ενημερωθούν εκτενέστερα για όλα τα αξιοθέατα του Δήμου Αλμωπίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *