Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Κάλεσμα στους αγρότες και συνεταιριστές της Πέλλας για την εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στην Σκύδρα

Γιάννης Σηφάκης: Κάλεσμα στους αγρότες και συνεταιριστές της Πέλλας για την εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στις 6μμ στην Σκύδρα

Η εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν ο Αλέξης Μπακούρος, κορυφαίο στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος για τις οργανώσεις παραγωγών , ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς και ο Θανάσης Ζανιάς , αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες και οι συνεταιριστές μπορούν από «πρώτο χέρι» να ακούσουν και να ρωτήσουν για την Υπουργική Απόφαση για τις οργανώσεις και τις Ομάδες παραγωγών, για την οργάνωση των αγροτών και κτηνοτρόφων σε νέα βάση.

Ο ίδιος ο κ. Μπακούρος επεξεργάζεται και την Υπουργική Απόφαση, που αναμένεται, για την πληρωμή των αγροτών από τους εμπόρους το πολύ σε δύο μήνες.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Θανάσης Ζανιάς θα ενημερώσει για τις πληρωμές των αποζημιώσεων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με τον ΕΛΓΑ.

Η εκδήλωση αυτή μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο ξεκίνημα για μια εντελώς άλλη κατάσταση στην αυτοοργάνωση του αγροτικού κόσμου στην Πέλλα. Ο ΣΕΑΣ που οι ίδιοι οι αγρότες ίδρυσαν την περασμένη χρονιά θα βοηθήσει αποφασιστικά σε αυτό. Και η εκδήλωση αυτή, που διοργανώνει, είναι μια χρήσιμη εκδήλωση ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *