Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Συντονιστική Επιτροπή Πέλλας: Εκδήλωση για «60 χρόνια από τον θάνατο του Ν. Καζαντζάκη»

Κύριος ομιλητής: Χαράλαμπος-Δημήτριος Γουνελάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλολογίας του Α.Π.Θ.
Συμμετέχουν μαθητές του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας
Την εκδήλωση πλαισιώνει χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Ν. ΠέλλαςΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Συντονιστική Επιτροπή  Πέλλας  του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, ο Δήμος Έδεσσας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας και ο Σύλλογος  Κρητών συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα
«60 χρόνια από τον θάνατο του Ν. Καζαντζάκη»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Επιχείρησης «Καταρράκτες Έδεσσας» στο Βαρόσι. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18.00:  χαιρετισμοί από τους συνδιοργανωτές
18.15: Ο Καζαντζάκης αυτοβιογραφούμενος. Παρουσιάζουν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Έδεσσας Γάκη Λαμπρινή, Καραπαναγιώτης Αντώνης,Μπόπτση Θεοδώρα, Λαζάρου Κατερίνα, Δέλλιου Δήμητρα,Κίτσου Δάφνη,Γκιόζα Κλαούντια, Κλημεντίδου Φανή, Γιαννακέρης Αλέξανδρος, Κίτσος Χρήστος, Αγγέλου Αθηνά, Τομόσογλου Θάλεια, Χατζηαναστάσογλου Κατερίνα. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Αικατερίνη Ρίζου και Κωνσταντινιά Δίγκα.
18.30: Η προφητεία του Ν. Καζαντζάκη για το μεταναστευτικό. Εισηγητής ο κ. Χαράλαμπος Δημήτριος Γουνελάς, αναπληρωτής καθηγητής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ.
19.00: Συζήτηση
19.30: Παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης από τον Σύλλογο Κρητών Πέλλας

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *