Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση ΑΣ Δόξας Εξαπλατάνου

Εκ μέρους του πρόεδρου και όλου του Δ.Σ. της ομάδας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τον πρόεδρο αλλά και ορισμένους από το Δ.Σ. της Δόξας Μανδάλου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την φιλοξενία μας στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 30-04-2017.


Πλην όμως θα θέλαμε να αναφερθούμε σε δυο (ποδοσφαιριστές) αν πρέπει να τους αποκαλέσουμε έτσι ,του Μανδάλου. Στο Νο 1 τερματοφύλακα Ακριτίδη Νόντα,ο οποίος με την λήξη του παιχνιδιού ως άλλος σπρίντερ και στην συνέχεια ως μποξέρ γρονθοκόπησε χωρίς λόγο και αιτία τον ποδοσφαιριστή μας Ευριπίδη Παρτσανάκη,ο οποίος ήταν στο πάγκο καθώς δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μπροστά στα μάτια όλων πόσο μάλλον του πρόεδρου του, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Θέλουμε επίσης να αναφερθούμε και στο Νο 5 Μαραντίδη Γιώργο, ο οποίος από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχε στο μυαλό του πως θα χτυπήσει αντίπαλους ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσει  ένταση εντός αλλά πόσο μάλλον εκτός αγωνιστικού χώρου με τους φιλάθλους. Να σημειωθεί ότι προς τιμή όλων, σχεδόν το σύνολο των φιλάθλων και των δυο ομάδων δεν έπεσε στην παγίδα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο εν λόγο αφού δεν κατάφερε κάτι ,όρμησε και αυτός με την λήξη του αγώνα για να προπηλακίσει ποδοσφαιριστές και συνοδούς στον πάγκο της  ομάδα μας, πλην όμως απομακρύνθηκε από τον προέδρου και το Δ.Σ. της ομάδας του. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής όλα αυτά τα χρόνια σε όποια ομάδα και  να έπαιξε δημιούργησε σχεδόν τα ίδια θέματα.
 Θεωρούμε ότι αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει να υπάρχουν σε καμία ομάδα, χρήζουν  παρακολούθησης… δεν είναι για ποδόσφαιρο η άλλο ομαδικό άθλημα.
΄΄ Ο αγώνας παίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου για 90΄ λεπτά και πάντα σε αθλητικά πλαίσια ΄΄
Υ.Γ. Ο ποδοσφαιριστής μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίων του Νο 1 ποδοσφαιριστή του Μανδάλου.
 
 
                                                                              Με τιμή
                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.
 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *