Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Αλμωπίας στο Υπουργείο Εσωτερικών για κατασκευή σύγχρονων παιδικών χαρών

Στη δέσμευσή του για την εύρεση πόρων που θα αφορούν στον εκσυγχρονισμό και την εναρμόνιση των παιδικών χαρών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας από τους Δημάρχους της χώρας να καταγράψουν τις ανάγκες στις παιδικές χαρές των Δήμων τους έως 31/5/2017, υποβάλλοντας τα αντίστοιχα τεχνικά δελτία.

Το Υπουργείο Εσωτερικών σε επόμενη φάση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία έγκρισης πόρων λόγω της αδυναμίας των Δήμων να ανταποκριθούν σε αυτό.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Δήμος Αλμωπίας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να συνταχθούν εντός της προθεσμίας τα τεχνικά δελτία, με στόχο να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους από το Υπουργείο. Ήδη στην πόλη της Αριδαίας θα αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι του 2017 η κατασκευή δύο πιστοποιημένων παιδικών χαρών μέσα από το έργο “Ανάπλαση της πόλης της Αριδαίας”. Παράλληλα, εργαζόμαστε με την Τεχνική μας Υπηρεσία και τον συνεργάτη μου αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Γεωργίου για να ετοιμάσουμε τα τεχνικά δελτία που θα αφορούν σε παιδικές χαρές σε αρκετά χωριά του Δήμου μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *