Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δήλωση του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30 Ρομά που ζούν στην Αριδαία

Δήλωση του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού των 30 Ρομά που ζούν στην Αριδαία που είχε συμφωνηθεί μεταξύ Υπουργού Θ. Φωτίου και Δημάρχου Αλμωπίας πριν 4 μήνες

Κε Μπίνο, μπορείτε να αλλάζετε θέση όποτε θέλετε, μη πάτε όμως να βγάλετε 50 ανθρώπους που ήταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Θεανώς Φωτίου κουφούς ή βλάκες, όπως και πέντε έξη ανθρώπους στο γραφείο σας πριν μια βδομάδα.

Δικαίωμα σας να κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και να φοβάστε την διαφορετικότητα. Ο καθένας κρίνεται από τους πολίτες.

Θα μεταφέρω στην Υπουργό την αλλαγή της θέσης σας.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *