Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: "Αντί να με αξιοποιήσουν με καθυβρίζουν!"

Έχω δείξει πολλαπλά την πρόθεση μου για θεσμική συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αλμωπίας την οποία κάποιοι για εγωϊσμούς και κομματικές τοποθετήσεις και ( προφανώς) για ίδια συμφέροντα προσπαθούν να αποδιώξουν ενώ έχει αποφέρει καρπούς.

Η τακτική αυτή μόνο την Αλμωπία δεν υπηρετεί.

Η κοντόφθαλμη πολιτική με ψέματα και προπαγάνδες είναι πάντα κακός σύμβουλος.

Θα συνεχίσω, όπως μέχρι τώρα, να είμαι στην πρώτη γραμμή για την Πέλλα ( και φυσικά για την Αλμωπία) διατηρώντας ψυχραιμία και σοβαρότητα απέναντι στις αναίτιες προκλήσεις. Τονίζω όμως ότι η υπομονή και η καλή πρόθεση έχει και τα όρια της.

Χαμογελώ με τους καλοθελητές που προσπαθούν να με εμπλέξουν προσωπικά στις επόμενες δημοτικές εκλογές, υπενθυμίζοντας απλά ότι οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν μετά τις δημοτικές.

Μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ και ο Σηφάκης θα είναι εδώ ως βουλευτής ( εφόσον το θελήσει η Πέλλα) , δεν ξέρω αν κάποιοι που τώρα υβρίζουν θα είναι εδώ…

1 comments:

  1. Φίλε Σηφακη μήπως πρέπει να ξεκαβαλησης το καλάμι? Οι εκλογές έρχονται και παρέρχονται οι άνθρωποι μένουν.τους υβριστές σου θα τους κρίνει αυτός που δεν πιστεύεις.ασχολησου με σοβαρά θέματα της Αλμωπίας μας και όχι με καταυλισμούς Ρομά. Βλέπε Δενδροποταμο_Ζεφύρι.Ασχολησου με την ανεργία των νέων και αλλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *