Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

19α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ
19α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΤΟ ΠΟΖΑΡ» διοργανώνει το μεγαλύτερο και καλύτερο πολιτιστικό αντάμωμα του καλοκαιριού!

Για 19η συνεχή χρονιά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (24-25-26-27/8) στο Λουτράκι έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα ανταμώματα της Ελλάδας.
Ήχοι διαφορετικοί που δένουν όμως αρμονικά μεταξύ του, με ιστορικούς συλλόγους από όλη την χώρα και το εξωτερικό, δημιουργούν ένα τεράστιο πολιτιστικό ψηφιδωτό ελληνικής παράδοσης.

Πέμπτη 24/8: Ο Αχιλλέας Δραμουντάνης μαζί με παραδοσιακούς μουσικούς, έρχονται απευθείας από το Ηράκλειο και μαζί με τις Σχόλες Γεωργιλαδάκη από την Μεσσαρά της Κρήτης θα μας ταξιδέψουν στην παράδοση και τις μουσικές του Ψηλορείτη.

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή(25-26-27/8): Πολιτιστικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας θα παρουσιάσουν χορούς από Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία, Ρουμλούκι, Καστοριά, Κύπρο, Πόντο, Ήπειρο, αλλά και από το έθιμο Μπούλες και Εthnic-Βalkan πνευστά.


Σας περιμένουμε όλους!


Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξη : 20.300 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *