Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Πρόσκληση μελών ΑΣ «Εδεσσαϊκός B.C.», σε ΓΣ για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Το αθλητικό σωματείο Εδεσσαϊκός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης ( Εδεσσαϊκός B.C.), καλεί τα μέλη του σε Εκλογική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας, (δίπλα στο κολυμβητήριο), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού:
Α. Εννέα (9) Τακτικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών (3) αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Β. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών (3) Τακτικών Μελών και δύο (2) αναπληρωματικών.
4. Διάφορα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Εκλογική Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Δεύτερα 4 Σεπτεμβρίου 2017) και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *