Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Aridea Cup 2017

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας φέτος για 6η συνεχή χρονιά, από τις 19 έως 26 Αυγούστου 2017 διοργανώνει το Aridea Cup, πρωτάθλημα tennis της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας tennis, της Tenniseurope, για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 16 ετών. Κάθε χρόνο περίπου 100 αθλητές από την Ελλάδα και πολλές Ευρωπαϊκές χώρες επισκέπτονται τον τόπο μας προκειμένου να συμμετάσχουν στο Aridea Cup. Η επιτυχία της διοργάνωσης τα πρώτα χρόνια, έδωσε τα διαπιστευτήρια στην Ευρωπαϊκή και στην Ελληνική Ομοσπονδία, ώστε το Aridea Cup να γίνει θεσμός και να διοργανώνετε πλέον κάθε τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου από τον όμιλό μας.

Γνωρίζετε πολύ καλά την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τον αθλητισμό μέσα από το άθλημά μας, τον καθημερινό μας αγώνα για να βελτιώνουμε συνεχώς τις αθλητικές μας υποδομές, να κάνουμε γνωστό τον τόπο μας και τη ζωή των συμπολιτών μας όλο και καλύτερη.Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη

Με την επιστολή μας αυτή, σας παρακαλούμε να σταθείτε αρωγός στην προσπάθειά μας και να γίνετε, χορηγός επικοινωνίας του 6ου Aridea Cup συμβάλλοντας στην μέγιστη δημοσιοποίηση του τουρνουά αλλά και του τόπου μας.


Συγκεκριμένα με αφορμή την έναρξη του τουρνουά σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό. Στην συνέχεια και κατά την διάρκεια του τουρνουά θα σας στέλνουμε καθημερινό δελτίο τύπου και σχετικό φωτογραφικό υλικό για την εξέλιξη του.


Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας της χορηγίας σας έχετε την δυνατότητα να αναρτήσετε στο χώρο του τουρνουά διαφημιστικό banner του μέσου σας.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειας σας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Πέτρος Τσαρκνιάς . Κλειώ Βλάχου
Πρόεδρος . Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *