Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός σχολικών κτιρίων του Δήμου Αλμωπίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

- 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

- 4ο «ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ» ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

- 1ο & 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

- 3ο & 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣΛίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι την έναρξη του νέου σχολικού έτους και ο Δήμος Αλμωπίας συνεχίζει τις παρεμβάσεις του σε όλες τις σχολικές κοινότητες, εκεί όπου υπάρχουν πραγματικές ανάγκες.

Σε αυτά τα πλαίσια, έχει ήδη υλοποιηθεί εδώ και καιρό ένα σημαντικό έργο που αφορούσε σε εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο 4ο Ξενιτίδειο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο 1ο & 4ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και στο 3ο & 5ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας (παλαιό πέτρινο).

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για τις παραπάνω εργασίες ήταν 58.000 ευρώ από τη ΣΑΤΑ Σχολικών, ωστόσο δόθηκε έκπτωση της τάξης του 39% και με τα χρήματα αυτής της έκπτωσης θα υλοποιηθούν διάφορες εργασίες συντήρησης και σε άλλα σχολεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Νηπιαγωγείο Αψάλου, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Γαρεφείου, το Νηπιαγωγείο Μεγαπλατάνου, το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών και το Δημοτικό Σχολείο Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ως Δημοτική Αρχή ότι ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι μια πραγματικότητα την οποία αντιλαμβάνονται πλέον όλοι οι συμπολίτες μας, που βλέπουν ότι υλοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη αναγκαιότητα. Όταν αναλάβαμε, τα ζητήματα που υπήρχαν στα σχολεία μας ήταν αρκετά. Σήμερα έχουμε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο χάρη στη συστηματική δουλειά και κυρίως χάρη στη σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων και τη συνεργασία με τις σχολικές κοινότητες. Με αυτά τα έργα, υλοποιήσαμε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε κτίρια που είχαν να συντηρηθούν πολλά χρόνια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε μαθητές και δασκάλους να απολαμβάνουν χώρους όμορφους και λειτουργικούς. Η προσπάθεια όμως δεν σταματά εδώ, μιας και θεωρούμε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

2 σχόλια:

  1. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους Κάντε αυτήν την περιβόητη καινούργια παιδική χαρά έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *