Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Ακρίτες Αλμωπίας

ΑΚΡΙΤΕΙΑ 2017

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Ακρίτες Αλμωπίας με τη λήξη των εκδηλώσεων Ακρίτεια 2017, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς του χωρίς τη στήριξη των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του διημέρου.

Ευχαριστίες εκφράζει και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της περιοχής τα οποία με προθυμία φρόντισαν για την προβολή των εκδηλώσεων.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την πολιτιστική συνάντηση αλλά και όλον τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του διημέρου αγκαλιάζοντάς τες με αγάπη.

Ακόμη ο ΠΛΟ Ακρίτες Αλμωπίας ευχαριστεί τα χορευτικά τμήματα όλων των Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων: την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου «Το Πόζαρ», τον Μορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου και τον Μ.Σ. Προμάχων «Οι Πρόμαχοι» που συμμετείχαν στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων το 12ο Καρατζοβίτικο Πανηγύρι.

Τον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Γιαννιτσών, το Σωματείο Εστία Ρουμλουκιωτών και τον Σύλλογο Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στο 26ο Λαογραφικό Σεργιάνι της δεύτερης ημέρας και φυσικά το χορευτικό τμήμα των Ακριτών Αλμωπίας καθώς και όλα τα μέλη που με εθελοντισμό εργάστηκαν σκληρά όλες τις ημέρες για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.


Τέλος να θυμίσουμε ότι η κλήρωση του τυχερού λαχνού των 500 ευρώ θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα 4 τελευταία ψηφία του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της Τρίτης 22/08/2017 (τηλ. επικοινωνίας: 6972553268)ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Ακρίτες Αλμωπίας ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα μας, η οποία έφτασε σε 2 λεπτά από την κλήση μας, σβήνοντας τοπική εστία φωτιάς που δημιουργήθηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου στο Ανοικτό Θέατρο Δασάκι λίγο πριν την έναρξη των εκδηλώσεων,


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *