Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση και επισκευή της στέγης του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου που αφορούσε στη συντήρηση και επισκευή της στέγης του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας.

Έτσι λύνεται ένα ζήτημα το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια η σχολική κοινότητα, καθώς δημιουργούνταν συνεχώς προβλήματα υγρασίας μιας και η στέγη ήταν σε άσχημη κατάσταση κυρίως λόγω παλαιότητας.

Συγκεκριμένα, η μελέτη περιελάμβανε την καθαίρεση των επικεραμώσεων, στη στεγάνωση της ξύλινης στέγης με ειδική μεμβράνη, το σανίδωμά της με μισόταβλες, την επικεράμωση με κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου και άλλες εργασίες συντήρησης και επισκευής που στοχεύσουν στην αντιμετώπιση της υγρασίας και την πλήρη αποκατάσταση της στεγανότητας και της ασφάλειας του κτιρίου.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 55.988,37 ευρώ (με το ΦΠΑ) από την ΣΑΤΑ Σχολικών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Δώσαμε λύση σε ένα ακόμα πρόβλημα που χρόνιζε και δημιουργούσε σοβαρά ζητήματα στην εύρυθμη λειτουργία του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται δίπλα στις σχολικές κοινότητες με όσα μέσα διαθέτει, πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *