Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Bαφύρας:Με φιλοδοξίες σε μια Β' ΕΚΑΣΚΕΜ με 13 ομάδες!

Την ημερομηνία της επίσημης έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο κόουτς της ομάδας Μιχάλης Σαραπτσής και αυτή είναι η Δευτέρα 21η του Αυγούστου στις 8:30 μμ, φυσικά στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.







Οι ομάδες της κατηγορίας ακόμα δεν μπορούν να γνωρίζουν ούτε την μορφή αλλά και ούτε την ακριβή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Ο λόγος είναι ο μεγάλος αριθμός των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή ως τώρα σε αυτό. Μέχρι στιγμής είναι 13. Βέβαια η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έχει παρέλθει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει και κάποια εκπρόθεσμη που φυσικά θα πρέπει να γίνει δεκτή για το καλό του αθλήματος. Η διοργάνωση του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από δέκα χρόνια είναι ίσως ένα ακόμα κίνητρο για όλους.

Οι ομάδες όλες πάντως έχουν κινηθεί δυναμικά φέτος για την ενίσχυσή τους με σκοπό βέβαια να πρωταγωνιστήσουν. Το ίδιο δηλώνουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας μας. Και κυρίως ο κόουτς Σαραπτσής είναι αυτός πρώτος που λέει πως μέχρι τώρα έχει γίνει ότι ήταν δυνατό για την στελέχωση του τμήματος με παίκτες ικανούς.

Βέβαια έφυγαν αρκετοί που στην κατηγορία αυτή θα μπορούσαν να παίξουν πολύ εύκολα, όμως ο υποβιβασμός της ομάδας έδειξε πως είναι πλέον λίγοι οι αθλητές που δένονται με μία ιδέα, με έναν σύλλογο, με μία συντροφιά αθλητών-προπονητών-παραγόντων που παλεύουν για έναν κοινό σκοπό.

Ειδική αναφορά έκανε στο θέμα αυτό ο προπονητής της ομάδας: «Είναι αρκετοί οι αθλητές που έρχονται κάθε χρόνο για να παίξουν στην ομάδα μας. Πολλοί από αυτούς κατά την άφιξή τους έρχονται με την αίσθηση πως είμαστε η ιδανική ομάδα για αυτούς. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί την προηγούμενη χρονιά δεν ήταν πουθενά, ή ήταν σε εφηβικές ομάδες. Όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελειώνουν και αφού η μπασκετική τοπική κοινωνία μας τους έχει δει, ή τους έχει θυμηθεί τότε τους προσεγγίζει συνήθως άμεσα. Κάθε χρόνο όλοι αυτοί που έχουν έρθει και δεν έχουν δεθεί με τίποτα στην ουσία εκτός από τον χρόνο συμμετοχής τους, το επόμενο καλοκαίρι μας ανακοινώνουν πως απλά θα συνεχίσουν αλλού. Το ίδιο έγινε και φέτος. Όχι με όλους όσους έφυγαν για να μην παρεξηγηθώ. Μας ανακοίνωσαν απλά πως θέλουν να συνεχίσουν αλλού, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να συζητήσουν πρώτα μαζί μας τίποτα. Φυσικά δεν πρόκειται να κρατήσουμε ποτέ αθλητή που δεν θέλει να αγωνίζεται για τον ΒΑΦΥΡΑ μας, για τον τόπο και την ιδέα που εκπροσωπεί. Πόσο μάλιστα αθλητές που δεν κάθισαν ποτέ να αναλογιστούν πως ήταν μέρος αυτού του υποβιβασμού και πως ίσως χρωστούν κάτι σε αυτό τον σύλλογο. Ελπίζω τουλάχιστον να φεύγουν ευχαριστημένοι ως προς την συνεργασία μας».

Επίσης αναφέρθηκε και στους παίκτες που ενισχύουν φέτος την προσπάθεια της ομάδας: «Θέλω καταρχήν να σταθώ σε αυτούς που για μία ακόμα χρονιά θα είμαστε μαζί στην προσπάθειά μας αυτή τη φορά στα σαλόνια της Β’ κατηγορίας. Είναι οι

Γιώργος Καραμπατάκης,

Λευτέρης Ελευθεριάδης,

Γιώργος Σιώκας

Χρήστος Σαραπτσής.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2018 στους

Ραφαήλ Ζαμάνη

Δημήτρη Στέρκο

Γιάννη Αλεξόπουλο

και να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς που παρά το δύσκολο έργο που θα έχουν φέτος, προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν και στην προσπάθεια της ομάδας.

Μέσα από την καρδιά μου να καλωσορίσω ξανά στην ομάδα μας τους

Γιάννη Μπατζάκη

Γιώργο Τσιαρδή

με τους οποίους η ομάδα έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Στους δύο αυτούς πολύ σύντομα θα προστεθεί και ένας ακόμα της παλιάς φρουράς.

Επίσης θέλω να καλωσορίσω τους

Θάνο Γερομιχαλό

Γιώργο Στεφανίδη

Παναγιώτη Στεφάνου

που με την εμπειρία τους θεωρώ πως θα μπορέσουν να δώσουν μία επιπλέον αγωνιστική ώθηση αλλά και ποιότητα.

Και βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος που δύο έφηβοι από την περιοχή μας ήρθαν στην ομάδα μας για να αγωνιστούν ως άνδρες και βέβαια μιλάω για τους

Άρη Μιλκούδη

Ευθύμη Παπαγιανούλη.

Το μέχρι τώρα ρόστερ συμπληρώνουν οι παίδες του συλλόγου μας που λόγω του μικρού αριθμού τους δεν θα αγωνιστούν φέτος στα ηλικιακά πρωταθλήματα αλλά θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και πρόκειται για τους

Χριστόδουλο Τζιόλη

Παρασκευά Παπακώστα

Λευτέρη Ναβροζίδη

Βαγγέλη Νατσιό.

Είμαστε βέβαια ακόμα σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι για να πούμε πως θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε τις τελευταίες ημέρες


                                                                                                               

                                                                                                             πηγή:basketball.vafiras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *