Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Καίρια τεχνική παρέμβαση στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας

Στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» με συνολικό προϋπολογισμό 500.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μια σημαντική τεχνική παρέμβαση από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αριδαίας.




 
 
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού πλέγματος συγκράτησης του βραχώδους πρανούς στην επαρχιακή οδό Έδεσσας – Αψάλου και, συγκεκριμένα, στη βόρεια έξοδο Έδεσσας προς Κλεισοχώρι.
 
 
Με την παρέμβαση αυτή ολοκληρώθηκε το πλαίσιο των εργασιών που περιλαμβάνονταν στη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου μέσω των οποίων βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές διέλευσης από και προς την Πέλλα.

«Η παρέμβαση αυτή χαρακτηρίζεται καίρια, διότι, λύνεται ένα πρόβλημα που απασχολούσε την τοπική κοινωνία και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό η οδική ασφάλεια και η προστασία των διερχόμενων οδηγών που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *