Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αρης Υδραίας - Δόξα Μαυροβουνίου 0-5

Ευκολο απογευμα για τον πρωτο επισημο αγωνα της ταξιαρχιας του Σιμου Προδρομμιδη στα πλαισια του κυπελλου αφου περασε σαν ανεμος απο την εδρα της Υδραιας και μαλιστα με μηδεν στα διχτυα της..Η διαφορα κατηγοριων των 2 ομαδων ηταν εμφανεστατη και στο β' μερος οι φιλοξενουμενοι καθαρισαν το παιχνιδι χωρις να χρειαστει να ανεβασουν ιδιαιτερα τους ρυθμους τους.Οι γηπεδουχοι με μπροσταρη τεχνικο τον αειθαλη Θοδωρο Τσολεριδη που μαλιστα αγωνιστηκε στο παιχνιδι κρατησαν αντιστασεις οσο μπορουσαν στο δευτερο μερος ομως παραδοθηκαν στην ανωτεροτητα των αντιπαλων. Τα γκολ του αγωνα πετυχαν στο 12'(0-1) και 60'(0-4) Ιωαννιδης Φιλιππος,Στο 54' ο Ουζουνης το 0-2.Στο 60' ο Καρυπιδης το 0-3 και ο Σπυρος Φανιαδης στο 76- εγραψε το τελικο σκορ 0-5.Ευκολο το εργο της διαιτησιας των Ζγουρο,Χατζηλιοντα,Παρουτογλου.

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ Παπαδοποθλος Ι.,Παπαδοπουλος Ν.,Καλπακιδης,Ελευθεριαδης,Παπαδακης,Παπαζογλου,Ελευθεριαδης Π.,Καλαιτζιδης,Μαχαιριδης,Πεφανης,Τσολεριδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Καμπαλης,Νατσης Ζαχαριαδης Ουζουνης(75' Αποστολουδας) Γατσος Χαραλαμπιδης Μπουρναζης (60' Παπαθανασιαδης) Καρυπιδης(70' ΜΕΓΑΣ)Ιωαννιδης Φανιαδης Κατιρτζογλου.
 
 
Επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
 




 

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *