Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στο κτίριο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ηλιαχτίδα»

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

Εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στο κτίριο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ηλιαχτίδα». Πρόκειται για μία κοινωνική δομή, η οποία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην τοπική μας κοινωνία.

Η παρέμβαση υλοποιήθηκε με τη συμβολή εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση και με τη συνεργασία της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Έτσι, το κτίριο απέκτησε χρώμα και ζωντάνια και ταυτόχρονα γίνεται ακόμα πιο λειτουργικό.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στη συντήρηση των δημοτικών κτιρίων και ιδιαίτερα των σχολείων. Όσον αφορά στην “Ηλιαχτίδα”, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτή τη σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας και θεωρώ ότι οφείλουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε αυτά τα παιδιά και φυσικά στους εργαζόμενους, που καταθέτουν καθημερινά ένα κομμάτι από την ψυχή τους».

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *