Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Εκτός πρωταθλημάτων για φέτος το ανδρικό του Πιερικού

Ο Πιερικός Αρχέλαος ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την σεζόν 2017/8.




















Μετά από εννέα συνεχόμενα έτη σε Α2 (2010-2) και Β’ Εθνική (2008-10, 2012-7) και τις τέσσερις συμμετοχές σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Παίδων (2012, 2015, 2016, 2017), ο Σύλλογος δρομολογεί την επόμενη μέρα, που έχει ως κύριο στόχο αυτό που κάνει σταθερά και επιτυχημένα:
Την προώθηση των αθλητών της Ακαδημίας του στην Ανδρική ομάδα, η οποία θα επανεκκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2018/9) από την Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο Πιερικός Αρχέλαος θα εκπροσωπηθεί στις Εθνικές Κατηγορίες από την ομάδα Γυναικών, η οποία θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Α2.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *