Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δόξα Μαυροβουνίου - Απόλλων Κ. Βρύσης 1-1

Μοιραστηκαν εντυπωσεις και βαθμους!


Δικαια ηταν το ντερμπι της Α1 κατηγοριας και της αγωνιστικης το κυριακατικο παιχνιδι αναμεσα στην Δοξα Μαυροβουνιου και τον Απολλων Κρυας Βρυσης αφου η εικονα και το τελικο αποτελεσμα απεδειξε γιατι και οι δυο ομαδες βρισκονται στις πρωτες θεσεις εχοντας κοινους στοχους. Σε ενα καταμεστο γηπεδο απο 300 περιπου φιλαθλους οι δυο ομαδες με δυνατες μονομαχιες καθ ολη την διαρκεια του αγωνα κρατησαν αμειωτο το ενδιαφερον των φιλαθλων αφου οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν πολυ νωρις σχετικα στο 10' μετα απο καλοχτυπημενη εκτελεση φαουλ του Γιαουτζη ο Μακης Καρυπιδης απο κοντα εστειλε την μπαλα στα διχτυα παραβιαζοντας το τερμα του Αγγελου Σκαπερδα δινοντας το προβαδισμα στους γηπεδουχους. Στην συνεχεια οι φιλοξενουμενοι πιεζοντας για την ισοφαριση επαιξαν περισσοτερο επιθθετικο ποδοσφαιρο συναντουσαν ομως μπροστα τους τον Δρακο των δοκαριων Θοδωρο Καμπαλη που πολλες φορες εσωσε τα διχτυα του απο σιγουρα γκολ αποδεικνυοντας ετσι την εμπειρια του. Για τους γηπεδουχους πολυ καλες ευκαιριες ειχαν οι Γιαουτζης ,Γκοτσης και Ιωαννιδης . Η απογοητευση για τους γηπεδουχους ηρθε 3 μολις λεπτα πριν την ολοκληρωση του παιχνιδιου οπου οι παικτες της Κρυας Βρυσης ειχαν κατασκηνωσει στα καρε του καμπαλη και μετα; απο εκτελεση φαουλ ο Λαζαρος Ορφανιδης εστειλε την μπαλα στα διχτυα ισοφαριζοντας σε 1-1 ξεσπωντας σε τρελους πανηγυρισμους. Στο σημειο αυτο οι γηπεδουχοι διαμαρτυρονται για οφ σαιτ . στον βοηθο Γιαννη Σιπκα .

Σε γενικες γραμμες ο αγωνας ηταν πολυ δυνατος με ισαξιους αντιπαλους και το αποτελεσμα της ισοαπαλιας θεωρειται δικαιο για την συνολικη εικονα του παιχνιδιου..αδικο μονο για το γεγονος οτι η ισοφαριση εγινε μολις 3' πριν το τελοις του αγωνα.. Η τριπλετα της διαιτησιας των Βασιλη Φωτια,Γιαννη Σιπκα και Μαριας Κουπαρανη ηταν αριστη και αναταποκριθηκε οπως επρεπε σε να τετοιο παιχνιδι. 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(Προδρομμιδης -Τσατσης) Καμπαλης,Γιαουτζης,Ζαχαριαδης(81' Γκοτσης) Μπουρναζης (80' Shera) ) Ιωαννιδης Φανιαδης Σιδερης Καρυπιδης (75' Νατσης) Γατσος Κατιρτζογλου Ουζουνης 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ(Μητσακης Φωτης) Σκαπερδας Γααβριηλιδης Ζαφειριου Μπρεγκου (80' Δημοπουλος) Τσιρακιδης Ορφανιδης Παπαδοπουλος Μιχαηλιδης Καραγιαννης Μποζιδης ( 15' Βεζυργιανοπουλος) Τσαλμας( 70' Μωυσιδης) 

 
Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *