Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δεύτερη νίκη για τους εφήβους του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγώνες πέτυχε το εφηβικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς επικράτησε με 64-56 του αντίστοιχου τμήματος του Α.Σ. Κεραυνού Άσπρου την Κυριακή 22/10/17 στο κλειστό γυμναστήριο “ Έλλη Μυστακίδου’’ για τον δεύτερο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.


Οι παίκτες του Μέγα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με μεγάλη ευστοχία από τη γραμμή του τρίποντου κατάφεραν να προηγηθούν με 20-12 στην πρώτη περίοδο. Η αγωνιστική άνοδος του Διαμαντόπουλου από πλευράς Κεραυνού ισορρόπησε κάπως τα πράγματα στην δεύτερη περίοδο, με το προβάδισμα ωστόσο των γηπεδούχων να παραμένει κοντά στους δέκα πόντους και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 35-24. Η τρίτη περίοδος ήταν μια διαφορετική υπόθεση με τους παίκτες του Κεραυνού να μπαίνουν αποφασισμένοι να παλέψουν το παιχνίδι και εκείνους του Μέγα να αδυνατούν να περιορίσουν τους περιφερειακούς των αντιπάλων τους, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 50-43. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες και των δυο ομάδων έσφιξαν αισθητά καιτο παιχνίδι έγινε πιο δυνατό. Ο Μέγας Αλέξανδρος διατηρούσε μια διαφορά ασφαλείας χωρίς όμως σε καμία στιγμή να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Ωστόσο κατάφερε με καλάθια των Στόιτση, Μπάρμπα και Πάρδα να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη με 64-56 και να διατηρήσει αήττητη την έδρα του.


Ακολουθεί ρεπό για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και επόμενος αντίπαλος είναι ο Φ.Ο. Αριαδαίας, με το παιχνίδι να διεξάγεται στην Αριδαία την Κυριακή05/11/2017.


Σε δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα, οι προπονητές της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας και Χαριτίδης Χαράλαμπος επισήμαναν τα εξής:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθεια και τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και τελικά παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Η ομάδα μας αποκτάει σιγά-σιγά εμπειρίες ώστε να μπορεί να αντιδράει καλύτερα σε παιχνίδια με κλειστό σκορ. Κάναμε αστεία λάθη στο τέλος του αγώνα και ελπίζουμε να μάθουμε μέσα από αυτά ».


Τα δεκάλεπτα:A΄ 20-12, Β΄ 15-12, Γ΄ 15-19, Δ΄ 14-13.


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας – Χαριτίδης)

Μπάρπας 10, Βασιλειάδης, Μαυρένης, Γαλέττας, Καραλής, Πάρδας 18(1), Μπατζάκης 12(2), Στόιτσης 24(2), Χατζηαντωνίου, Καραπάνος, Κουβρούκης, Μανωλέμης


Α.Σ. Κεραυνός Άσπρου(Σημαιοφορίδης Γ.)

Κωστίκας 11,Δημάκας 8, Μηνάς, Πολίτης, Βουδρεσλής1, Καρανάκης3(1), Ξενάκης5(1), Διαμαντόπουλος 24(4), Λυκόπουλος,Μίγκος2, Γκανάς


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *