Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Φίλιππος Νέας Πέλλας - Κούπα Κιλκίς 62-57

Την τρίτη του νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ πέτυχε ο Φίλιππος την Κυριακή το απόγευμα επί της Κούπα Κιλκίς με σκορ 62-57 (ημίχρονο 37-22). 
 
Η ομάδα μας προηγείτο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με διαφορές που έφτασαν μέχρι και τους 19 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (50-31).Στο τέταρτο δεκάλεπτο υπήρξε μια χαλάρωση στην άμυνα σε συνδυασμό με κάποια ΄απίθανα ΄ τρίποντα από την αντίπαλη ομάδα έφεραν την μείωση του σκορ.Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιχτών μας απέναντι σε μια δυνατή και μαχητική ομάδα.Ο Φίλιππος είναι στην πρώτη θέση μαζί με τους Αετούς Βέροιας και Πάνθηρες Πιερίας,Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *