Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στον 5ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο Λουτρών Αριδαίας

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στον 5ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο Λουτρών Αριδαίας (ΠΟΖΑΡ)

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συμμετείχε στον δημοφιλή Ημιμαραθώνιο τόσο με τους Συνοδούς Βουνού με εθελοντές στις διαδρομές...όσο και με τους Αρτοζαχαροπλάστες που κέρασαν τους αθλητές στον τερματισμό.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλαδα....και φυσικά στους εθελοντές σπουδαστές μας και τους εκπαιδευτές τους για τη φιλότιμη και αξιέπαινη συμμετοχή.


Καλή αντάμωση στον 6ο Ημιμαραθώνιο του χρόνου!!!


Σημ.Οι Συνοδοί Βουνού είναι μια πολύ μοντέρνα ειδικότητα, που πανελλαδικά πρώτα στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι και αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε μονοπάτια και ορεινές διαδρομές που επισκέπτονται οι πολυάριθμοι τουρίστες που αναζητούν την περιήγηση και την ευεξία.
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *