Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Φούστανης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Φούστανης μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων. Μία ακόμα πολύ ουσιαστική παρέμβαση, που θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση στο αγρόκτημα.


Το έργο είναι τμήμα μιας συνολικής παρέμβασης στον Βορειοανατολικό άξονα του Δήμου Αλμωπίας (Θηριόπετρα – Φούστανη), που ενέταξε η σημερινή Δημοτική αρχή επί Υπουργίας Γεωργίου Καρασμάνη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 430.660,42 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Για άλλη μια φορά θέλω να αναφερθώ σε αυτό το σημαντικό έργο, το οποίο εξασφάλισε η δική μας Δημοτική Αρχή μετά από πρότασή μας στον συντοπίτη μας Υπουργό κ. Γιώργο Καρασμάνη, τον οποίο ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον του. Αυτό το έργο θα διευκολύνει σημαντικά το έργο των αγροτών και γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υλοποίησή του».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *