Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: "Αρνούμαι να συμμετέχω σε διαδικασίες πραξικοπήματος!"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αρνούμαι να συμμετέχω σε διαδικασίες πραξικοπήματος !


Κύριε Πρόεδρε

Αγαπητέ φίλε Στέργιο Αντωνίου

Πρέπει να ξέρεις ότι το νόμιμο δεν σημαίνει ότι είμαι και ηθικό !

Είχες λοιπόν την ευκαιρία ν΄ αποδείξεις στο φίλαθλο κοινό της ΠΕΛΛΑΣ πως δεν είσαι ένας σαν τους άλλους !

Το πλεονέκτημα αυτό, δυστυχώς όμως το έχασες, με την απόφασή σου να πραγματοποιήσεις εκλογές της μιας εβδομάδας (απόφαση Δ.Σ. 22/11/2017 καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων 30/11/2017) !

Εγκλώβισες το ποδόσφαιρο της ΠΕΛΛΑΣ γύρω από τα προσωπικά συμφέροντας ενός - δύο ανθρώπων ! Προσωπικά πιστεύω ότι η απόφαση αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη διότι εκτιμώ ότι δεν σου λείπει η αναγνωρισημότητα και είσαι άλλωστε εν ενεργεία διοίκηση για να κριθείς !

Έφτασες στο σημείο να ξεχάσεις ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σήμερα, είναι πολύ λίγοι αλλά ξοδεύουν πάρα πολλά !

Νομίζω ότι εάν έχει μείνει ελάχιστο ίχνος ηθικής και εφόσον διαφωνείς μαζί μου, πρέπει να δώσεις εξηγήσεις σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου, για τους λόγους που σε οδήγησαν με την απόφασή σου αυτή να κρατήσεις την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας αιχμάλωτη του παρελθόντος !

Τέλος, θέλω να σημειώσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων είναι υπεράνω οποιονδήποτε μικροσυμφερόντων έχει ο καθένας, ο οποίος μπορεί να κατέχει συγκυριακά μία θεσμοθετημένη θέση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του σε ανθρώπους οι οποίοι επιλέγουν οι ίδιοι με ποιους συνανθρώπους τους θα συναναστραφούν ! Οι εποχές των εκφοβισμών έχουν περάσει ανεπιστρεπτή και ανήκουν στο παρελθόν !


Με εκτίμηση

Σωκράτης Σ. Καζαντζίδης

Επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *