Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Σηφάκης: Σε μια βδομάδα θα αρχίσει η λειτουργία του χιονοδρομικού

"Σηφάκης: Σε μια βδομάδα θα αρχίσει η λειτουργία του χιονοδρομικού"
 
Επικοινωνία του βουλευτή με ΕΤΑΔ για την γρηγορότερη δυνατή εκκίνηση της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου

Ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι συμβάσεις και αναθέσεις, θα ολοκληρωθεί η υπογραφή τους μέσα σε αυτή την βδομάδα.

Η ΕΤΑΔ εξασφάλισε περαιτέρω εξοπλισμό για την τεχνητή χιόνωση.

Ο βουλευτής ζήτησε να διατεθούν οχήματα για την μεταφορά, πέραν του προσωπικού, και τουριστών και χιονοδρόμων από Έδεσσα και Αριδαία με το μικρότερο δυνατό κόστος συμπληρωματικά των οχημάτων που, πιθανά, θα διαθέσουν ιδιώτες για την μεταφορά τουριστών χωρίς καμιά διάθεση ανταγωνισμού της επιχειρηματικής δραστηριότητας τους.

Η δραστηριοποίηση του ιδρυθέντος από το 2016 ενιαίου φορέα ανάπτυξης του ορεινού όγκου Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό – Λίμνη Βεγορίτιδα με την συμμετοχή 28 συνολικά φορέων από Αλμωπία και Έδεσσα είναι καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη της περιοχής.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *