Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Τζάκρη για Σκοπιανό: «Μας δίνεται η ιστορική ευκαιρία να λύσουμε ένα χρονίζον ζήτημα - Υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό» [BINTEO]

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης αποτελεί το Σκοπιανό για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με τον Σίμο Κεδίκογλου και τη Θεοδώρα Τζάκρη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Αταίριαστοι».


«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν δημόσια τα Σκόπια «Μακεδονία» και κατηγορούσαν εμάς για πατριδοκαπηλεία», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Και η ΝΔ παρουσιάζεται με τρεις γραμμές».

«Πέρα από δύο εορταστικά τηλεφωνήματα, βλέπετε καμία διαπραγμάτευση; Αν γίνεται, σε ποια γραμμή γίνεται; Περιμένουμε να μάθουμε», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΝΔ, ότι η κυβέρνηση πρέπει να έχει μία ενιαία γραμμή:

«Σε ένα εθνικό θέμα παρουσιάζεται το φαινόμενο της κυβέρνησης αλά καρτ. Εμείς θέλουμε μια σταθερή ενιαιά γραμμή. Δεν μπορεί να είναι πότε έτσι πότε γιουβέτσι!», πρόσθεσε.

«Και η ΝΔ παρουσιάζεται με τρεις γραμμές», είπε από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη, που εξέφρασε την πεποίθησή της ότι «ο Καμμένος θα συμφωνήσει στο Σκοπιανό», ενώ πρόσθεσε πως «Αν χρειαστεί, να γίνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

1 comments:

  1. Εσείς κ. Κεδίκογλου δώσατε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και σας πέιραξε που ο Συριζα τα αποκαλούσαν Μακεδονία, όταν όλος κόσμος επίσημα πλέον τα αποκαλούσε έτσι? Τι υποκρισία και θράσος είναι αυτό που έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *