Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γ' Εθνική: Ποδοσφαιριστής και επίσημα του Ηρακλή ο Κριστιάνο Μεντί

Την τέταρτη μεταγραφή του για την τρέχουσα περίοδο πραγματοποίησε ο Ηρακλής, που μετά τους Γιαννίτση, Τάι, Κωστούλα, απέκτησε και τον Κριστιάνο Μεντί.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αλμωπό Αριδαίας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Μίκρα, όπου γνώρισε τους νέους τους συμπαίκτες και προπονήθηκε για πρώτη φορά.

Η ανακοίνωση:

«Τo Δ.Σ. του Ηρακλή 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο και αμέσως μετά προπονήθηκε με την ομάδα μας».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να βρεθούμε στην Φουτμπολ Λίγκ, Έχουμε πολυ καλούς φιλάθλους και ξέρω αυτή την ομάδα. Θέλω να μάθω περισσότερα για τον Ηρακλή. Είμαι χαρούμενος για αυτό και θα τα δώσω όλα για να πετυχουμε με την βοήθεια των συμπαικτών μου. Αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης. Εδώ ήρθα για να βάλω γκολ. Ξέρω τον Ρόβα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία., ποιος θα σκοράρει. Σημασία έχει να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *