Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ - Έφηβοι: Νίκη για τους εφήβους του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Φ.Ο.Αριδαίας

Με νίκη ξεκίνησε το 2018 το εφηβικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 90-61 του αντίστοιχου τμήματος του Φ.Ο. Αριδαίας την Κυριακή 07/01/18 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών για τον δεύτερο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.


Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Αριδαίας παρατάχθηκε με μικρή και πολύ νεανική αποστολή, η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πήρε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού την πρωτοπορία στο σκορ και την διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.


Σε δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μπορέσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές μας ώστε να το ευχαριστηθούν όσο γίνεται περισσότερο. Συγχαρητήρια στους νεαρούς παίκτες της Αριδαίας που παρά την ηλικιακή διαφορά, πάλεψαν το παιχνίδι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία».


Τα δεκάλεπτα: A΄ 27-17, Β΄ 45-31, Γ΄ 68-50, Δ΄ 90-61.


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας)

Πασσαλής 4, Βασιλειάδης 6, Σαρηπαλόγλου 6, Καραλής, Πάρδας 24(3), Στόιτσης 17, Καραπάνος 7, Κουβρούκης 8, Μπατζάκης 18(1)


Φ.Ο. Αριδαίας (Αναστασιάδης Γ.)

Γιάτσος 17, Βασίλογλου-Καμενίδης 4, Παντής, Σαρικούδης 15(1), Σιώπκας 25, Κεχαγιάς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *