Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Σκυδραϊκό Καρναβάλι 2018

Το γαϊτανάκι του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2018 ξεκινάει και είμαστε όλοι καλεσμένοι να το χαρούμε και να το απολαύσουμε συμμετέχοντας μαζικά κι ενεργά σ΄όλες τις εκδηλώσεις:

-Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 12:00΄: Τσικνίζουμε στο Κ.Α.Π.Η. Σκύδρας με προσκεκλημένα όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

-Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας: Γλεντάμε στον Αποκριάτικο Χορό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου με κλόουν, μασκαράδες και πολλές λιχουδιές.

-Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018,ώρα 16:00΄:Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο. Φαντασμαγορική παρέλαση με τη συμμετοχή πολλών ομάδων κι αρμάτων καρναβαλιστών. Κάψιμο καρνάβαλου. Υπερθέαμα χρωμάτων και βεγγαλικών.

-Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018,ώρα 11:30΄:Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα, ορχήστρα, μουσική, χορός τραγούδια στην πλατεία Δημοκρατίας και σ΄όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Αναβιώνουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, διασκεδάζουμε και ψυχαγωγούμαστε με σεβασμό στη λαϊκή παράδοση και στον πολιτισμό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *