Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή Βασιλόπιτας Κουπα Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών αλλά και πλήθους γονέων και φίλων της Ακαδημίας μας.

Αφού μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια σε όλους βρέθηκαν και τα φλουριά για τους νικητές του κάθε τμήματος ξεχωριστά οι οποίοι και κέρδισαν τα δωράκια του Συλλόγου μας.....!!!

Στην γιορτή μας τιμήθηκαν οι επίτιμοι καλεσμένοι μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής ΑΡΗ Θεσσαλονίκης 1971-80, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης 1980-85 & ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης 1985-86 και προπονητής σε πάρα πολλές ομάδες Α1 και Α2 Εθνικών κατηγοριών) για την πολυετή Πανελλήνια προσφορά του στο άθλημά μας με την κατάκτηση δύο Ευρωπαικών τίτλων (με το ΜΑΡΟΥΣΙ 2001 ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΠΟΡΤΑ & ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003 ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ).

Τον κόουτς βράβευσε ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΡΗΣ.

Επίσης τιμήθηκε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΣ ο οποίος είναι ο πρωτεργάτης της δημιουργίας των Ακαδημιών Μπάσκετ στην πόλη του Κιλκίς το 1993 με την ομάδα του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με την κορυφαία στιγμή του Μπάσκετ του Κιλκίς την κατάκτηση της 2ης Πανελλήνιας Θέσης το 1995-96 χάνοντας στον τελικό του Βόλου από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 71-82.

Την βράβευση του κόουτς έκανε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΑΣ που ήταν μέλος της παιδικής ομάδας και παίκτης του, που κατέκτησαν μαζί την 2η Πανελλήνια θέση και τώρα ανήκει πλέον στην προπονητική ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.



Θα θέλαμε όλοι εμείς "η μεγάλη παρέα της ΚουΠα Κιλκίς" να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας και να ευχηθούμε για την νέα χρονιά ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....!!!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ....!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *