Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου ΟΜ Έδεσσας Βεγορίτιδας

Η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας τα τελευταία χρόνια, είναι πλέον εμφανείς σε όλους τους τομείς και τις δομές της τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε τοπικό. 

Οι άοκνες και συνεχείς προσπάθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την δωρεάν παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Υγείας στο λαό είναι αδιαμφισβήτητες. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον νεαρό αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής κ. ΠΑΣΧΑΛΗ, ο οποίος είχε την ευκαιρία, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Κέντρο Υγείας της Έδεσσας, να διαπιστώσει από κοντά την αναβάθμιση του εξοπλισμού, την πληρότητα του προσωπικού και, κυρίως, τις υψηλού επίπεδου δωρεάν Υπηρεσίες που παρέχονται. 

Είναι γνωστό όμως, πως αρμόδια αρχή για θέματα Υγείας είναι αποκλειστικά το Υπουργείο Υγείας και όχι οι Δήμοι. Θα θέλαμε λοιπόν, ο νέος αντιδήμαρχος, να μας ενημερώσει για εκείνα τα θέματα που είναι αρμόδια η αντιδημαρχία του και για τα οποία δεν έχουμε δει καμία παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια, αντί να μας παρουσιάζει το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως να ήταν έργο της νυν Δημοτικής αρχής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *