Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Μήνυμα Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για τ΄αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά για τους μέχρι τώρα υποψήφιους.

Μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας είναι βέβαιο ότι τα παιδιά μας προετοιμάστηκαν και κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από κοντά και δίπλα τους, όπως πάντα, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς - κηδεμόνες και το φιλικό περιβάλλον τους που είχαν τη δική τους συμβολή στη μεγάλη αυτή δοκιμασία και επιτυχία.

Ως Δημοτική Αρχή, ως Δήμος Σκύδρας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται πλέον μπροστά στις νέες και στους νέους φοιτητές με περισσότερες απαιτήσεις, περισσότερες προκλήσεις, όπου χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια αλλά και προσοχή.

Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος, ξεκινά μια νέα ζωή, ένας νέος αγώνας σ΄ένα άλλο επίπεδο που απαιτεί προσαρμογή στα νέα δεδομένα με επίσης μεθοδική δουλειά, συστηματική μελέτη, προσήλωση στην επιστήμη, στον εμπλουτισμό των γνώσεων και στην ολοκλήρωση των σπουδών,

Φυσικά, το ενδιαφέρον μας είναι ταυτόχρονα προσηλωμένο και στα παιδιά μας που δυστυχώς δεν βρίσκονται στους πίνακες των εισακτέων ή και σ΄εκείνα που θα επιλέξουν να ξαναδώσουν εξετάσεις του χρόνου για να πετύχουν σε σχολή της αρεσκείας τους.

Τα ευχόμαστε κουράγιο και επιτυχία στην επόμενη προσπάθειά τους. 

Ας μην ξεχνάμε ότι η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες στην εξέλιξή της και δεν σταματά στην κάθε δυσκολία. 


Με την ευκαιρία να υπογραμμίσω ότι και φέτος, το Δεκέμβριο του 2019, ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει στο Πνευματικό του Κέντρο τιμητική εκδήλωση για όσες και όσους πέτυχαν για πρώτη φορά την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

Θα επαναλάβω και θα τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σ΄όλα μας τα παιδιά.

Κλείνοντας να ευχηθώ υγεία σ΄όλο τον κόσμο. Οι νέες και οι νέοι μας να έχουν πίστη στον Θεό, ν΄αγαπούν τον τόπο τους και τους ανθρώπους του, να βασίζονται στις δυνάμεις τους, να είναι αισιόδοξοι και να προοδεύουν για το δικό τους καλό και για το καλό της κοινωνίας μας. 


Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *