Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Προσλήψεις στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών

Ο πρόεδρος του ΝΠΙΔ με την επωνυμία Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας ανακοινώνει:

- Τη σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με είκοσι πέντε (25) άτομα καθηγητές μουσικής διδασκαλίας εκτέλεση του έργου «Διδασκαλία στο Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

- Ενός (1) ατόμου Καθηγητή Πληροφορικής για την εκτέλεση του έργου «Διδασκαλία στη Σχολή Πληροφορικής της ΔΗΚΕΠΑΠ» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

- Και τεσσάρων (4) ατόμων Εκπαιδευτών Καλλιτεχνικών για την εκτέλεση του έργου «Λειτουργία των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων της ΔΗΚΕΠΑΠ» συνολικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Επίσης ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ένα (1) άτομο για την εκτέλεση του έργου «Καλλιτεχνική διεύθυνση Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών» συνολικής διάρκειας εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ανακοίνωση.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *