Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Παράδοση - παραλαβή μεταξύ των Δημάρχων Αλμωπίας & Εκλογή μελών του Προεδρείου ΔΣ

Παράδοση - παραλαβή μεταξύ των Δημάρχων Αλμωπίας και αποστολή πρόσκλησης για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας στις 01.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.


Ο προεδρεύων σύμβουλος


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε στο γραφείο Δημάρχου Αλμωπίας, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. για την παράδοση παραλαβή.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *