Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ετήσιος χορός του Φ.Ο. Αριδαίας

Ο Φ.Ο. Αριδαίας θα πραγματοποιήσει την παραμονή των Χριστουγέννων τον Ετήσιο Χορό του, ο οποίος θα είναι διαφορετικός από τους καθιερωμένους! 

Φέτος, σας προσκαλούμε όλους σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ, με παραστάσεις από τα νέα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής, με χορευτική μουσική επιλεγμένη από τους Dj Grigoriou & Dj Svarna και happenings από αθλητές και μέλη του ΦΟΑ που θα μείνουν αξέχαστα, ενώ ταυτόχρονα οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν το παιδικό πάρτυ και το face painting από τα Ανεμοσκορπίσματα! 

Σας περιμένουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων Πάνθεον για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα με καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση, σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Ώρα προσέλευσης 21:00

Τηλ. Κρατήσεων 6938904235

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *