Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

«Θέλετε να σας κάνω γέφυρα;»: Το ανέκδοτο των Unboxholics που γκρέμισε το ελληνικό internet [ΒΙΝΤΕΟ]

Στα πατώματα όλοι…



Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν διαθέτεις υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ (που κάτι μας λέει πως για να διαβάζεις το συγκεκριμένο κομμάτι, μάλλον έχεις), μια σύνδεση στο ίντερνετ και έχεις μπει έστω και περιστασιακά στο YouTube, τους ξέρεις.

Γιατί;

Πολύ απλά γιατί δε γίνεται να μην τους ξέρεις- αυτό συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες κι από το να κερδίσει το επόμενο Νόμπελ Λογοτεχνίας για την συνολική της προσφορά στα γράμματα (και τα δύσμοιρα τα 24) η Λένα Μαντά.

Οι Unboxholics- περί ων ο λόγος- διαθέτουν το μεγαλύτερο gaming και tech YouTube κανάλι στην Ελλάδα και κάθε τους βίντεο (ακόμα και τα «εναλλακτικά» τους, όπως το άκρως ενδιαφέρον «Κουκλοθέατρο» που έφτιαξαν εσχάτως) γίνεται viral εντός των εγχώριων συνόρων μέχρι να πει κανείς “unboxing”.

Ο Σάκης με τον Αλέκο Καρπά- τα δύο δίδυμα αδέρφια, δηλαδή, που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες- εντάσσονται , θα λέγαμε, στην κατηγορία των αυτοδημιούργητων Ελλήνων influencers, με τα κατά καιρούς live τους να είναι επικών διαστάσεων.

Συνήθης τακτική των παιδιών είναι η επικοινωνία, φυσικά, με το κοινό, με τ’ ανέκδοτα να έχουν την τιμητική τους- την ώρα που παίζουν κάποιο παιχνίδι, ενόσω μιλάνε περί ηλεκτρονικών ανέμων και υδάτων κ.α.

Και μπορεί το «κοινό» να έχει πει κατά καιρούς ορισμένα μνημειώδη ανέκδοτα που γονάτισαν τους… Καρπάδες και να οδήγησαν, όπως ξέρουν οι μυημένοι, σ’ εκείνα τα κελαριστά γέλια που σχηματίζουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου ακόμα κι αν έχει ειπωθεί κρυάδα επιπέδου Αλάσκας, όμως, αντικειμενικώς υποκειμενικά, το κορυφαίο όλων είναι η «Γέφυρα».

Εκείνο στο οποίο ένας κάποιος… Φαραώ ψάχνει τον καλύτερο κατασκευαστή γέφυρας στον κόσμο, για να πληροφορηθεί πολύ γρήγορα πως τις νο1 παγκοσμίως τις κάνει ένας Έλληνας.

Δυστυχώς, ο Έλληνας λείπει εκτός έδρας για δουλειές και κάποιος πρέπει να πάει και να τον φέρει στην Αίγυπτο.

Τι γίνεται στην συνέχεια; Το «στούντιο» των Unboxholics δοκιμάζει τις αντοχές του, μιας και άπαντες ξεραίνονται στα γέλια.








Απο το menshouse.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *