Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ιερές ακολουθίες των Χριστουγέννων και Εσπερινό κήρυγμα Κυριακής

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΔΕΣΣΗΣ κ. ΙΩΗΛ - ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ



ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

5:00 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

10:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εδέσσης (Παλαιά Μητρόπολη) χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Όπως κάθε χρόνο η Αγρυπνία θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε (τοπικά, δορυφορικά και μέσω του διαδικτύου).


Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 9.00 μ.μ., θα τελεσθεί Αγρυπνία στο ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βαροσίου.


ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22/12


Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Εσπερινό Κήρυγμα στον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Νικόδημο Κανσίζογλου, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, και θέμα: «Προσδοκία Εβραίων και Ελλήνων».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *