Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Γ' Εθνική: Αστραπή Μεσοποταμίας - Αλμωπός Αριδαίας 0-4

Πέρασε με ευρεία νίκη 0-4 από την Μεσοποταμία ο Αλμωπός απέναντι στην τοπική ομάδα για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. 
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε την υπεροχή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες στα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το 0-1 έκανε ο Warden μετά από σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός συνέχισε όπως ξεκίνησε, με υπεροχή εξ αρχής και στο 55ο λεπτό ο Πέττας έκανε το 0-2 με όμορφο πλασέ. Σειρά είχε ο Κωστούλας στο 71ο λεπτό όπου μετά από ωραία σέντρα έκανε το 0-3 με ωραίο τρόπο ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Ο Αλμωπός την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Θύελλα Σαρακηνών στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας για την 20η αγωνιστική.

Διαιτητές: Σίας, Βογδόπουλος & Παπαδόπουλος

Οι συνθέσεις

Αστραπή Μεσοποταμίας: Μεϊμαρίδης, Κράτσιος Α., Παλαιοδήμος, Καραμανίδης Γ., Παπαχρήστου (28’ Λουδοβάρης), Σιοπόβου, (82’ Ψωμιάδης), Χότζα, Σαββόπουλος, (72’ Καταπαρόδης), Στασινόπουλος, Ταρέλι, Κοκοβίδης (67’ Καραμανίδης Λ.)

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μαγγίζης, (71’ Προκοπίου), Τριανταφυλλίδης, Μουτζούρης, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, (78’ Στογιαννίδης), Μεντής, Νικολίτσας, (46’ Ντόγος), Κωστούλας, Πέττας, Warden, (60’ Προύντσης).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *