Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Γ' Εθνική: Φαίακας Κέρκυρας - ΦΟ Αριδαίας 59-67

Δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη η ομάδα μας, κάνοντας το 2/2 με τον Παναγιώτη Τζιβάνη στον πάγκο της.

Οι πολλές απουσίες και το μακρινό ταξίδι στο νησί της Κέρκυρας ήταν οι παράγοντες που επηρέασαν την ομάδα μας και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Παρόλα αυτά, η νίκη είναι αυτή που μετράει, η οποία είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα.

Νευρικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλύτερα και μπόρεσε να ξεφύγει στο τέλος του ημιχρόνου, με 30-39.

Στο τρίτο όμως δεκάλεπτο δε λειτούργησε τίποτα καλά στην επίθεση για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη, ενώ ούτε η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάσουμε το προβάδισμα των 9 πόντων και να τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο 50-51.
Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, η ομάδα μας έδειξε την πρέπουσα σοβαρότητα, δέχθηκε μόνο 9 πόντους και πήρε το ματς με σκορ 59-67.

Δεκάλεπτα: 13-14, 30-39, 50-51, 59-67

Διαιτητές: Καννής-Βίνης

Φαίακας Κέρκυρας (Παπαγίκας): Δρακίδης 15(1), Τσιτσές, Ψαρράς 2, Φουσέκης 2, Παπαγίκας 14(3), Αυγερινός 21(5), Σκούρτης 2, Αγιους 2, Βάγιας.

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Παπαδόπουλος 11(3), Κανονίδης, Παντής, Πετρούδης, Πονόπουλος 6, Παπαβράαμ, Αμπάρης, Αβραμίδης 15(5), Μακρόπουλος 27(1), Παουλεάνου 10, Κληντσάρης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *