Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών στα Γιαννιτσά [ΒΙΝΤΕΟ]

Ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε σήμερα το πρωί έξω από τα εκκοκκιστήρια του Π. Παυλίδη στα Γιαννιτσά, όπου διαμαρτυρήθηκε ειρηνικά κατά των λαθρομεταναστών με αφορμή επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στα ΕΠΑΛ μεταξύ Ελλήνων μαθητών και μεταναστών.


Παρά την βροχή, η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε κανονικά και με εμφανή την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, σε κοντινό σημείο όπου φιλοξενούνται μετανάστες, παράτυποι και μη.

Μάλιστα, παρέδωσαν και ψήφισμα Επιτροπής πολιτών προς τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «ISTRON» καθώς, όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, οι εμπλεκόμενοι μετανάστες διαμένουν εκεί. Στο ψήφισμα μεταξύ άλλων ανέφεραν πως απαιτούν ασφάλεια για τα παιδιά τους, την απομάκρυνση των μεταναστών από το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, την σφράγιση των συνόρων αλλά και άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών.

 Δείτε το βίντεο του Pellamou:





απο το pellamou.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *