Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πράξεις για την Μακεδονία: «Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων στα Λουτρά Πόζαρ»


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, ο Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων στα Λουτρά Πόζαρ κ.κ. Φώτη Μοσχάκη και Κώστα Ζέρζη.

Τα Λουτρά δέχονται για λόγους υγείας και αναψυχής πάνω από 1.200.000 επισκέψεις το χρόνο και αποτελούν ισχυρό τομέα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, παρά την ουσιαστική απουσία στήριξης από την Πολιτεία.

Η πανδημική κρίση οδηγεί επαγγελματίες και εργαζόμενους στην απόγνωση. Δεδομένου δε και του γεγονότος ότι το καλοκαίρι δεν περιλαμβάνεται στις περιόδους αιχμής, το προσεχές άνοιγμα τουρισμού και υπερτοπικών μετακινήσεων, δεν προσφέρει ανάσα αισιοδοξίας. Κυβέρνηση και Περιφέρεια οφείλουν να δράσουν, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και να διασφαλίσουν την προοπτική των επιχειρήσεων και του εισοδήματος της περιοχής. Άμεσο βήμα, πέραν των κατάλληλων προγραμμάτων στήριξης και προβολής, πρέπει να είναι η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και στην Αλμωπία, γεγονός που θα μειώσει κατά πολύ τα λειτουργικά έξοδα.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου δεσμεύτηκε να θέσει τα ζητήματα αυτά στην Περιφέρεια. Η Παράταξη θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς, ώστε να συμβάλλει στον βαθμό που την αφορά, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συνάντηση μετείχαν ο κ. Λάκης Προκοπίδης, δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας και γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Πέλλας και ο κ. Γιάννης Ανεστάκης υπ. περιφερειακός σύμβουλος.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *