Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ολοκλήρωση αγώνων MOTOCROSS στη Σκύδρα – Δήλωση της Αντιδημάρχου Ιωάννας Βέργου


Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες υγειονομικές και καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν το διήμερο της 24ης και της 25ης Απριλίου 2021 οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS στην πίστα του Δήμου Σκύδρας.

Το Δήμο Σκύδρας και τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Ιωάννα Βέργου κι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης.

Μετά την απονομή των βραβείων και την ολοκλήρωση των αγώνων η κ. Αντιδήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Μια ξεχωριστή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα το Σαββατοκύριακο της 24ης και της 25ης Απριλίου, κι ο λόγος είναι για το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2021. Ο μόλις 3 χρόνων Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σκύδρας (Α.ΜΟ.Σ.Σ) ανέλαβε την ευθύνη να συντονίσει τις δυνάμεις του τόπου μας και ξεπερνώντας τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω των αυστηρών μέτρων πρόληψης της πανδημίας, να φέρει εις πέρας άξια μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Σε συνεργασία με το Δήμο Σκύδρας και με τη βοήθεια πολλών χορηγών της προσπάθειας αυτής, ο Α.ΜΟ.Σ. Σκύδρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, τα Μέλη του και πολλοί φίλοι των δύο τροχών κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμη και τα προβλήματα που προέκυψαν από τις τελευταίες άσχημες καιρικές συνθήκες, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τους αγώνες.

Αντάμειψαν τις μικρές και μεγάλες αθλήτριες, τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που ταξίδεψαν απ΄ όλη την Ελλάδα αλλά κι από γειτονικές Βαλκανικές χώρες με την πρότυπη πίστα motocross ανεβάζοντας τον πήχη ανάλογων διοργανώσεων πολύ ψηλά.

Συγχαρητήρια σ΄ όσες κι όσους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία. Συγχαρητήρια σ΄ όλες κι όλους όσοι αγωνίστηκαν κι απόλαυσαν τη διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια κι "ευχαριστώ" στον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Σκύδρας και σ΄ όσους τον πλαισιώνουν που καταθέτοντας την αγάπη, το μεράκι και τις δυνάμεις τους για ν΄ αναδείξουν το άθλημα αυτό, προάγουν τον αθλητισμό, προβάλλουν τον τόπο μας και μας κάνουν περήφανους!

Ευχόμαστε να ξαναδούμε και να φιλοξενήσουμε παρόμοιες, κι όχι μόνο, διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει, θα χαίρεται και θ΄ απολαμβάνει πολύς περισσότερος κόσμος!».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *