Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη


Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο τοπικό διαμέρισμα Κωνσταντίας.
 
 Συγκεκριμένα έγινε ο καθαρισμός και ψεκασμός ζιζανίων του κεντρικού τσιμενταύλακα, διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων, καθαρισμός και βάψιμο του γηπέδου, καθαρισμός όλων των κοινοχρήστων χώρων (πάρκο – ιατρείο – κοινότητα – πλατεία – Ηρώον), επισκευή και συντήρηση στα παγκάκια των παραπάνω χώρων, καθαρισμός και βάψιμο πεζοδρομίων, φύτευση λουλουδιών στην πλατεία του χωριού.

Επίσης, πριν λίγες μέρες, ξεκινήσαμε την ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου του υδραγωγείου Κωνσταντίας καθώς και τη συντήρηση των κοιμητηρίων. Κλαδεύτηκαν τα δένδρα, καθαρίστηκε ο χώρος με γκρέιντερ και στη συνέχεια έγινε νέα δενδροφύτευση μουριών και πλατάνων, στις οποίες τοποθετήσαμε σύστημα άρδευσης.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πολυξένη Νάνου, για την παραχώρηση των μηχανημάτων του Εργοταξίου. Επίσης ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Γιάντση, τον κ. Γκλαβάκη Ιωάννη και τα Φυτώρια Γκλαβάκη, για την χορηγία των δένδρων. Ευχαριστώ ακόμη του κύριους Γιώργο Τοπαλίδη και Σταύρο Παπαδόπουλο, για την χορήγηση των λάστιχων άρδευσης των δένδρων. Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους κατοίκους της Κοινότητάς μας που με βοήθησαν σε αυτή μου την πρωτοβουλία.


Με τιμή

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίας

Σερεμετίδης Αντώνιος0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *